Myytävät ponit

Kun ostat ponia, lue TÄMÄ ensin
Huomioithan ponia ostaessasi, että ollakseen kantakirjakelpoinen sen tulee polveutua New Forest -ponien jalostusohjesäännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ponilla tulee olla vähintään kolme rekisteröityä sukupolvea ja siitoshetkellä jalostukseen hyväksytyt isät kolmessa polvessa, tai ponin tulee olla merkitty alkuperämaan kantakirjaan. Luonnollisesti myös ostettavan ponin isäoriilla on pitänyt olla voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus sillä hetkellä kun emätamma on astutettu.Huom!
Golden Wonder : Mikäli olet ostamassa sellaista ponia minkä rekisteripassissa/sukutaulussa on jokin % luku ja GW maininta, niin ota yhteyttä yhdistykseen.Mikäli asiasta herää kysymyksiä annamme mielellämme lisätietoja.


Myyjän nimi: Maria Kauranen
Sähköposti: kauranen.maria@gmail.com
Katuosoite: Röyläntie 29 C
Paikkakunta: Espoo

Myydään erittäin hienosukuinen laatuponi.
Tamma on – II palkinnolla jalostusarvosteltu sekä hyvin kaunis.
Tästä olisi jollekin hieno tamma jalostukseen tai kilpaponiksi!

Brion (2011)
i. Bazuun, e. Frosty Rose, ie. Riccardo Zaccardi

Saavutuksia:
5v. Ponibreeders estevoittaja 2016
NF kilpaponi voittaja 2016
NF mestaruuden estevoittaja 2017
Paljon koulustartteja helppo B-helppoa A ja FEI poniohjelmat

Poni on aloittanut kilpauransa estepuolella ja siirtynyt pikkuhiljaa koulupuolelle. Hänellä on paljon hyviä kouluratoja ja taitaa kaikki ponilta vaaditut liikkeet.
Myydään mielellään poniratsastajalle, joka haluaa viedä ponia eteenpäin koulupuolella tai jalostukseen.
Poni on aina ollut täysin terve. Luonteeltaan hän on hyvin älykäs vahva persoona, mutta toisaalta herkkä.
Lisätietoa: 040-1761011

Linkki sukupostiin: http://www.sukuposti.net/hevoset/brion-/1250516


Myyjän nimi: Johanna Kyrö
Sähköposti: johanna.kyro@suomi24.fi
Katuosoite: Lautamajantie 19
Paikkakunta: Orimattila

Horshaka Emmet Time

Myydään hieno, suoritussukuinen, isokokoinen ja vahvajalkainen 1-v. New Forest -poniori Horshaka Emmet Time. Ponilla on isot liikkeet ja sillä on hyvät taipumukset hypätä. Kasvaa n. 145 cm korkeaksi.

Poni on luonteeltaan kiltti, ottaa hyvin kontaktia ihmiseen ja on miellyttävä käsitellä.

Poni on rekisteröity, se on madotettu varsasta alkaen säännöllisesti ja rokotettu SRL:n ohjeiden mukaan (saanut kaksi ensimmäistä flu+tet perusrokotetta 2017 ja kolmannen tehosterokotteen helmikuussa 2018).

Isä Horshaka Je t’Aime 44 NF on I palkinnon ktk-ori, jonka hyppyjä on arvioitu seuraavasti:

Hyppytekniikka: Voimakas ponnistus 7,75
Kapasiteetti: Vaikuttaa melko suurelta 8,75
Yleisvaikutelma: Positiivinen poni, jolle hyppääminen on helppoa. Suhtautuu tehtäviin rauhallisesti 8,5

Ori on palkittu parhaana NF-kantakirjaponina vuonna 2017.

Isän isä Burley Time Lord RNF 201 kilpailee Ruotsissa kansallisella tasolla heA-vaB -luokissa rataesteratsastuksessa, joissa ori on saavutanut useita voittoja ja sijoituksia.

Isän emä Horshaka Chloe Amore 584 NF on I palkinnon kantakirjatamma, joka on kilpaillut kouluratsastusluokissa kansallisella tasolla asti sijoittuen.

Emä Horshaka Emmanuelle on palkittu Hippoksen kehässä I palkinnolla, missä tamma sai käynnistä arvosanan 8,5 ja ravista 8.

Emän isä Merle Marcel 41 NF kilpailee SM-tasolla kouluratsastuksessa.

Emän emä Amy Emmeline on kilpaillut rataesteratsastusluokissa kansallisella tasolla asti.

Emän emän isä Ricardo Zaccardi 15 NF on hypännyt SM-tasolla pronssia ja PM-tasolla joukkue pronssia vuonna 1996. Ori on jättänyt menestyviä jälkeläisiä jopa kansainvälisille esteradoille.

Emän emän emä Pajb Emmallin on kilpaillut piiri-/aluetason esteradoilla (-90 -luvulla) keräten yli 150 voittoa ja sijoitusta aina 110 cm tasolle asti.

Hinta sis. alv 24%


Linkki sukupostiin: http://www.sukuposti.net/hevoset/horshaka-emmet-time/1928613
Videolinkki: https://quik.gopro.com/v/g4KyOdBxLf/


Päivitetty 29.10.2018


OHJEITA
:

  • Myyntilista on maksuton yhdistyksen jäsenten omistamille NF-poneille.
  •  Myyntilistalla voi myydä vain New Forest -poneja.
  • Ilmoita myyntilistan ylläpitäjälle, kun ponisi on vaihtanut omistajaa, jotta poni voidaan poistaa myyntilistalta.
  • Myyntilista tyhjennetään aina vuoden vaihtuessa, jotta sinne ei jää roikkumaan poneja, jotka on jo myyty, ja joiden omistaja on unohtanut ilmoittaa poninsa myynnistä myyntilistan ylläpitäjälle.
  • Muutkin kuin yhdistyksen jäsenet voivat myydä NF-ponejaan myyntilistalla. Rivi-ilmoituksen (pituus maksimissaan viisi riviä) hinta on tällöin 5 € / poni ja se maksetaan yhdistyksen tilille: PÄIJÄT-HÄMEEN OSUUSPANKKI FI6350690120021669 / BIC: OKOYFIHH. Maksukuitti toimitetaan myyntilistan ylläpitäjälle sähköpostitse osoitteesee janina.ahol(at)sci.fi. Myynti-ilmoitus julkaistaan yhdistyksen Internet-myyntilistalla seuraavan päivityksen yhteydessä sekä seuraavan jäsenlehden myyntilistalla. Myynti-ilmoitusta pidetään Internet-myyntilistalla kolme kuukautta. Jos ilmoitusta halutaan pitää Internet-myyntilistalla pidempään, ja vielä seuraavassa jäsenlehdessä, maksetaan jokaisesta kolmen kuukauden jaksosta netissä 5 € / poni. Tämäkin maksukuitti toimitetaan myyntilistan ylläpitäjälle.


Huomioithan

ponia ostaessasi, että ollakseen kantakirjakelpoinen sen tulee polveutua New Forest -ponien jalostusohjesäännön mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ponilla tulee olla vähintään kolme rekisteröityä sukupolvea ja siitoshetkellä jalostukseen hyväksytyt isät kolmessa polvessa, tai ponin tulee olla merkitty alkuperämaan kantakirjaan. Luonnollisesti myös ostettavan ponin isäoriilla on pitänyt olla voimassa oleva jalostukseenkäyttöoikeus sillä hetkellä kun emätamma on astutettu.

Huom!
Golden Wonder : Mikäli olet ostamassa sellaista ponia minkä rekisteripassissa/sukutaulussa on jokin % luku ja GW maininta, niin ota yhteyttä yhdistykseen.

Mikäli asiasta herää kysymyksiä annamme mielellämme lisätietoja.

Lähetä ilmoitus


Myyjän nimi*

Sähköpostiosite*

Katuosoite*

Paikkakunta*

Ponin nimi*

Viesti*

Kuvat

Linkki sukupostiin

Videolinkkki (esim. youtube)